Wyprawka dla dziecka.

Re: Wyprawka dla dziecka.

Postprzez krab » Pt lip 02, 2021 09:37

W wyprawkę zaopatrywałam się na Ceba baby, super jakościowo produkty mają .
krab

Postprzez » Pt lip 02, 2021 09:37

Postprzez Doris » Wt lip 20, 2021 19:50

polecam sprawdzić zestaw od musteli. bardzo dobre składy dla różnych potrzeb skórnych :D teraz widziałam, że coraz więcej produktów jest dosstepnych w rossmannie, ale ogólnie lepsze apteki typu ziko mają na prawdę świetny asortyment
Doris

Postprzez freya » Cz lip 29, 2021 14:14

Z wyprawką też nie można za bardzo przesadzić bo dziecko szybko rośnie. Wygodnie jest kupować według konkretnej listy ale takie https://ekodrogeria.pl/ubranka-dla-dzieci produkty ekologiczne,okazuje się, że nawet ubranka przyjazne dla skóry można znaleźć jak się poszuka :)
freya

Postprzez kinga_szy » Wt sie 03, 2021 19:24

Skóra niektórych niemowląt nie toleruje jednorazowych pieluszek. Założenie takiej pieluchy, nawet na krótko, wiąże się w ich przypadku z wysypką i swędzącym zaczerwienieniem pupy. Dllatego świetną alternatywą są pielucha tetrowa - pamiętajcie o nich przy kompletowaniu wyprawki.
kinga_szy

Postprzez AnitaT » N sie 08, 2021 11:08

Sporo rzeczy z wyprawki, takie jak kocyki, ręczniczki czy pościele to ja zamówiłam sobie z Ceba baby:) Produkty sa dobre gatunkowo, z przyjemnej, delikatnej bawełny, która się nie mechaci;)
AnitaT

Postprzez Ala567 » Pt sie 13, 2021 15:31

Ja całą wyprawkę mojemu dziecku skomponowałam razem z Domedekor.Mają bardzo wysokiej jakośći produkty
które znacznie wyróżniają się na tle innych polecam szczególnie pościel bawełniana dla dzieci jest bardzo delikatna
Ala567

Postprzez crema » Pn sie 16, 2021 05:54

Jeszcze się nie do końca mam skompletowaną wyprawkę ale mam za to świetny wózek od x-landera, tak łatwo się go prowadzi i fajnie podbija pod krawężniki, to był dla mnie najważniejszy zakup, resztę też zamówię pewnie online
crema

Postprzez WikaaK » Pn sie 16, 2021 08:54

Ja już po mału kończę kompletować wyprawkę:) W weekend jeszcze zamawiałam ręczniczki dla córci, wybrałam taki z Ceba https://cebababy.eu/pl/p/Recznik-dla-ni ... -Baby/4956 miękki i delikatny dla skóry, myslę że super nam się sprawdzi:)
WikaaK

Postprzez krab » Śr sie 18, 2021 05:02

Jeśli chodzi o akcesoria dla dzieci, to nic lepszego niż na Cebababy l nie znajdziecie, solidny i obszerny asortyment i najlepsze dostępne produkty po pościel do przewijaków.
krab

Postprzez katie1 » Śr sie 18, 2021 11:01

Jeśli chodzi o słoiczki od HiPP to faktycznie super sprawa. Nie ma problemu z ich dostępnością - zazwyczaj kupuję je w Lidlu czy Biedronce. Mały bardzo chętnie wcina, najbardziej mu smakuje dynia ale marchewką też nie pogardzi :) Polecam, jestem bardzo zadowolona z nich.
katie1

Postprzez » Śr sie 18, 2021 11:01

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Ciąża