Chciałabym porozmawiać z Wami na temat ogłaszania ciąży bliskim osobom. Właśnie wróciłam z wizyty u lekarza i już powiedziałam o tym swojemu mężowi. Teraz przyszła pora, aby poinformować również dziadków, ale chciałabym zrobić to w oryginalny sposób. Czy macie jakieś pomysły lub podpowiedzi? Mój mąż był bardzo szczęśliwy, gdy dowiedział się o ciąży. Jego reakcja była pełna emocji i radości. Teraz pragnę podzielić się tą wspaniałą nowiną z naszymi bliskimi rodzicami. Chciałabym, żeby ta chwila była wyjątkowa i niezapomniana. Dlatego zwracam się do Was z prośbą o inspiracje lub sugestie, jak w oryginalny sposób powiedzieć naszym ukochanym dziadkom o naszym maleństwie. Może mieliście swoje własne nietuzinkowe sposoby na przekazanie informacji o ciąży swoim bliskim? Czy może ktoś miał ciekawy pomysł na kreatywną niespodziankę, która wprawiła wszystkich w osłupienie? Będę wdzięczna za każdą radę, sugestię lub opowieść na ten temat. Podrzucam ciekawy artykuł z propozycjami, który właśnie czytam
https://puppo.pl/jak-powiedziec-rodzico ... e-pomysly/ Pozdrawiam