Jakie studia zaoczne

Re: Jakie studia zaoczne

Postprzez pola876 » N maja 09, 2021 08:27

To ja polecam AEH w Warszawie. Głównie ze względu na to, że stawiają na bardzo fajne, przyszłościowe i rozwijające kierunki. Sama planuję po krótkiej przerwie wybrać się na studia i jest to uczelnia, która jako pierwsze pojawia się na mojej liście. A kierunek? Raczej zdrowie społeczne i psychologia.
pola876

Postprzez » N maja 09, 2021 08:27

Postprzez rućka » Cz lip 08, 2021 18:02

ja też jestem na studiach zaocznych, w tygodniu normalnie pracuje by móc się bez problemu utrzymać w stolicy :) a jeśli chodzi o konkretny kierunek to wybrałam fizjoterapię a papiery złożyłam na Mazowiecką Uczelnię Medyczną. polecam tą szkołę, poziom jest wysoki a zajęcia bardzo ciekawe. Najlepsze jest to, ze jest dużo ćwiczeń i ogólnie nauki praktyki.
rućka

Postprzez chicoo » Cz paź 07, 2021 08:30

Skończyłam położnictwo i oczywiście pracuje w tym zawodzie... Ale wiecie jak to jest co chwilkę pojawiają się nowe techniki, możliwości, co rusz jakieś nowinki. Bardzo chce kontynuować dalszą naukę, jaką dają studia medyczne. Zawsze dobrze jest poszerzać swoją wiedzę i umiejętności zwłaszcza w tak ważnej i rozwojowej dziedzinie.
chicoo

Postprzez Hylen » So lut 26, 2022 13:08

Bardzo często wybierana jest obecnie psychologia kliniczna https://www.wsb-nlu.edu.pl/pl/studia-jednolite-magisterskie-kierunek-psychologia-specjalnosc-psychologia-kliniczna-i-osobowosci Prawda jest taka, że jest obecnie bardzo duże zapotrzebowanie na psychologów i jak mniemam będzie się powiększało. Dziś pandemia "wyprodukowała" bardzo dużo problemów z osobowością u wielu osób.
Hylen

Postprzez Dominik5439 » Wt mar 22, 2022 17:30

Według mnie wybór studiów to kwestia indywidualna, ponieważ to Twoja przyszłość i powinieneś wybrać taki kierunek jaki Tobie odpowiada. Jednakże możesz rzucić okiem na https://ignatianum.edu.pl/ ponieważ mają ciekawe kierunki.
Dominik5439

Postprzez Vincent » Cz kwi 07, 2022 09:35

Nie mam pojęcia
Vincent

Postprzez marenka988 » Wt gru 27, 2022 23:53

Myślę, że ciekawe i przyszłościowe jest się rozwijać w dziedzinie psychologii. Mam na swoim koncie już ukończone studia ekonomiczne, jednak okazuje się, że działając z branży finansów warto znać zasady i schematy działań ludzkich, w których dużą rolę odgrywa psychologia. Waszym zdaniem warto łączyć te dwie dziedziny? https://www.cenafunta.pl/psychologia-in ... estycyjne/ Szczerze mówiąc, że dopiero wtedy można mieć pełne spektrum wiedzy o rynku.
marenka988

Postprzez byanka » Pt sie 28, 2026 09:21

@rućka ta uczelnia MUM o której pisałaś jakiś czas temu zmieniła nazwę i teraz działają jako Warszawska Akademia Medyczna :) Trzymają poziom, mają ogromne doświadczenie w kształceniu kadr medycznych więc to jak najbardziej słuszny wybór.
byanka

Postprzez » Pt sie 28, 2026 09:21

Poprzednia strona

Powrót do Inne tematy nie związane z tematyką forum