firma

Re: firma

Postprzez Koniczynka » Pn mar 20, 2023 18:24

Jeśli myślicie o nowoczesnych rozwiązaniach, to na pewno warto też zastsnowić się nad czymś takim jak chmura dla firmy. Różne działania w tak zwanej chmurze stały się w ostatnich latach bardzo popularne i mnóstwo przedsiębiorstw już z tego korzysta.
Koniczynka

Postprzez » Pn mar 20, 2023 18:24

Postprzez Truskaweczka » Pt maja 19, 2023 19:46

Jak planujecie otworzyć swój sklep internetowy, to warto byłoby zdecydowanie postawić na shopware 6 . Jest to platforma/ system, który daje wiele korzyści sprzedawcom. Chociażby pomaga dostosować sklep do swoich indywidualnych potrzeb oraz zawiera wiele świetnych narzędzi usprawniających.
Truskaweczka

Postprzez mamuluka » Wt maja 23, 2023 21:06

Witam, ja z kolei chciałabym zorganizować konferencję dla zespołu z mojej firmy. Zastanawiałam się nad Trójmiastem. Znalazłam ofertę jednej z restauracji z salą konferencyjną https://www.restauracjanadpotokiem.pl/s ... jna-gdansk i wydaje mi się to bardzo fajną opcją. Co sądzicie? Sala jest położona blisko morza, więc na pewno skorzystalibyśmy z tej atrakcji. Dajcie znać co sądzicie.
mamuluka

Postprzez jarek » Pt maja 26, 2023 18:36

Pandemia przyczyniła się do większej dbałości o czystość i higienę w naszej firmie i jak się okazało, wszystkim nam bardzo się spodobało pracowanie w higienicznych warunkach. Nawiązaliśmy bardzo udaną współpracę z firmą Eko Higiena, która dostarcza nam sprawdzone systemy higieniczne oraz środki i narzędzia do utrzymania czystości. Warto zapoznać się z ich ofertą ze strony https://www.ekohigiena.pl/, bo oferują bardzo wysoka jakość oraz sprawdzone rozwiązania.
jarek

Postprzez » Pt maja 26, 2023 18:36

Poprzednia strona

Powrót do Inne tematy nie związane z tematyką forum