Kupić żonie peugeota?

Re: Kupić żonie peugeota?

Postprzez witold » Pn maja 30, 2022 10:51

Osobiście nie kupowałbym francuza, mnie ta marka nie przekonuje. Osobiście swojej kupiłem nowiutki egzemplarz Volvo. i śmiem twierdzić, ze to jest maszyna! Śmiga jak ta lala. Gdybyście chcieli posmakować jazdy tą marką to udajcie się do salonu https://volvocarnova.pl/ w Łodzi i umówcie się na jazdę testową. Doradca pokaże Wam auto, omówi jego zalety, ale i o wadach też wspomni :D nie ukrywają niczego, są prawdomówni i zawsze uśmiechnięci. Pełen profesjonalizm!
witold

Postprzez » Pn maja 30, 2022 10:51

Postprzez Willma » N sie 28, 2022 04:52

Jak już kupujesz żonie peugeota, to porozglądaj się za mechanikiem, serio :) W dzisiejszych czasach znalezienie kogoś sprawdzonego, wolnego graniczy z cudem. Sama kiedyś tak się załatwiłam, auto się zepsuło, mechanika szukałam na oślep i niestety, kilku mnie zwyczajnie naciągnęło. Na całe szczęście po długich poszukiwaniach trafiłam w odpowiednie miejsce. Serwis Ferrari Gdańsk poradzi sobie z każdą usterką w moim aucie i co najważniejsze, ona nie powraca niczym bumerang ;)
Willma

Postprzez Dalia » Wt lip 04, 2023 07:13

Jeśli chodzi o samochody używane to warto pamiętać, że prędzej czy później nie obejdzie się bez jakiegoś serwisu. U mnie np. konieczna była wymiana katalizatora na nowy i z pomocą przyszedł tutaj skup katalizatorów Warszawa, w którym sprzedałam starą część, odzyskując tym samym sporo gotówki.
Dalia

Postprzez wolska » Śr kwi 09, 2025 14:12

Nie zawsze nasze auto da radę do serwisu dojechać. Czasem trzeba skorzystać z usług pomocy drogowej. Bardzo dobrym wyborem będzie tania pomoc drogowa Warszawa 24h holowanie aut WAWA-HOL: https://wawa-hol.pl/ . Polecam ich usługi.
wolska

Postprzez » Śr kwi 09, 2025 14:12

Poprzednia strona

Powrót do Kącik tatusia