Przybory szkolne

Re: Przybory szkolne

Postprzez ŁucjaM » Cz lis 25, 2021 12:01

Szukając dobrych przyborów szkolnych z ciekawymi grafikami, gwiazdami i aktorami to ja polecam też FessWybitnie gdzie znajdziecie m.in fajne zeszyty do szkoły dokładnie takie jakich potrzebują nasze córcie. Kupowaliśmy u nich ostatnio rzeczy z atomówkami też piórników notesów, czy długopisów żeby mieć zawsze większy zapas
ŁucjaM

Postprzez » Cz lis 25, 2021 12:01

Postprzez pieknyolek » Pt maja 27, 2022 10:06

selena napisał(a):Moja córka gdy była już w gimnazjum sama kupowała sobie potrzebne przybory i książki ja tylko dawałam jej pieniądze, wydaję mi się że warto uczyć dzieci samodzielności bo to pomoże im w przyszłości.

Pewnie, że tak :) Warto też uczyć chodzenia do biblioteki.

Postprzez kokonka82 » Pt cze 17, 2022 15:55

Uważam, że wśród przyborów do szkoły musimy pamiętać o odblaskach. Bezpieczeństwo dzieciaków jest najważniejsze, a za chwilę znowu zrobi się ciemno przez większość dnia. Dlatego ja moim synom zamówiłam spersonalizowane odblaski od kamizelkiodblaskowe.pl https://www.kamizelkaodblaskowa.pl/oferta. Mają bardzo szeroką ofertę, możliwość wyboru różnych kolorów i materiałów, szybką wysyłkę i konkurencyjne ceny. Dzięki zakupom u nich jestem trochę spokojniejsza o bezpieczeństwo moich dzieci!
kokonka82

Postprzez Orzech » Śr paź 05, 2022 13:27

U mnie najlepiej sprawdza się ASTRA i praktycznie z ich artykułów zrobiłam w tym roku dzieciakom wyprawki.

Obrazek
Orzech

Postprzez MikeStanley » Śr paź 05, 2022 14:48

Te przybory szkolne są bardzo pomocne. Szczególnie kalkulatory. One są w moim przekonaniu niesamowicie pomocne.

Postprzez » Śr paź 05, 2022 14:48

Poprzednia strona

Powrót do Podstawówka i Gimnazjum