Pierwszy dzień w przedszkolu

Re: Pierwszy dzień w przedszkolu

Postprzez maciakkk » So cze 04, 2022 12:24

U nas pierwszy dzień był dobry, moja córcia zaraz pobiegła do dzieci i do zabawek, nawet się za mocno nie oglądała :). Wcześniej chodziła do żłobka, więc wiedziała, o co chodzi, myślę, że to mocno pomogło. Wybrałam Niepubliczne Przedszkole Anglojęzyczne w Sopocie, które serdecznie polecam. Oni mają bardzo dobre ceny, każdy dzień mojego przedszkolaka jest pełen nowych, ciekawych rzeczy, ma tam smaczne jedzenie, pełno zajęć różnego rodzaju.
maciakkk

Postprzez » So cze 04, 2022 12:24

Postprzez kitka » Pn sie 22, 2022 16:34

Na pewno trzeba dobrze przygotować dziecko do pierwszego dnia w przedszkolu. Powinniście skompletować kilka rzeczy, między innymi obuwie na zmianę, worek na buty, jak i najlepiej też mieć w zapasie śpiworek, może i nawet piżamkę. Super śpiworki mają w sklepie https://wyprawkadoprzedszkola.pl/ w różnych rozmiarach.
kitka

Postprzez zimka » Cz lip 27, 2023 18:31

Pierwszy dzień w przedszkolu wcale nie musi być straszny ;) Jak się trafi do takiego przedszkola jak Tequesta w Warszawie to przebiega to naprawdę gładko. Tam są miłe ciocie, które mają odpowiednie wykształcenie, doświadczenie oraz podejście do maluchów :)
zimka

Postprzez » Cz lip 27, 2023 18:31

Poprzednia strona

Powrót do Od roczku do przedszkola